Mivel és miben tudok Önnek segíteni

Család és a karma működésének szakértője vagyok.

A karmát nemcsak értem, hanem élem is a mindennapokban.  A családtagjaink élete meghatározó tényezője életünknek. Ismétlődések sorozata megy generációról generációra. Ezek nem minták, hanem érzelmi lenyomatok alapján működnek.

Több mint 9 éve segítem a hozzám forduló embereket, de számomra mindig az volt, és a mai napig az a fontos, hogy önmagamon dolgozzak, mert pontosan tudom és értem annak a mondatnak a jelentését, mely szerint:

  • Az ember csak annyira tud segíteni másoknak, amennyire ő maga rendben van.

Család elemzés, Egyéni és csoportos önismereti foglalkozások

  • Személyes beszélgetésink alkalmával felismerem a problémái összefüggéseit, rávilágítok, miért került abba az élethelyzetbe,  és hogyan tud változtatni az életén. Megtanítom egy teljesen másfajta gondolkodásra. Nem is gondolnánk, hogy milyen angy segítség, ha már legalább értjük, hogy miért kell azt a helyzetet megélnünk.
  • Nem használok technikákat sem magamon, sem másokon. Ami fontos az életünkben családunk megismerése, elfogadása, tisztelete, szeretete.

Reiki 1, 2, mester tanfolyamokkal, ahol felhívom a tanítványaim figyelmét, az önismeret fontosságára. Igyekszem olyan pontos és egyértelmű útmutatásokat adni, amit tudnak hasznosítani az életükben

  • A reiki erősíti a testet és a lelket.

Az energia átadással a férjem betegségekor találkoztam először.

Nem gyógyult meg tőle, de élete hátralévő részében életminőségén olyan pozitív változásokat tapasztalhattunk meg, amit mindenkinek csak kívánni tudok.

Betegsége által nagyon sok tapasztalatot szereztem, amit a hozzám forduló embereknek át tudok adni.

Halála után nagyon sok miértem volt, amelyekre kerestem a választ, így magam is útkeresővé váltam.

Amikor a legmélyebb ponton voltam, akkor találkoztam a reikivel. Nagyon sok pozitív változást, felismerést, megtapasztalást hozott, amiért nagyon hálás vagyok az életnek.

A reiki 2-es tanfolyam elvégzése után pontosan tudtam és éreztem tanítani szeretnék. Ahogy fejlődtem, egyre több mindent megértettem az élet működéséből. Elindult bennem egy olyan változás, amit ma már nagyon élvezek.

Fel kell ismernünk mennyire befolyásoló tényezőként hat az életünk alakulására a szüleinktől, nagyszüleinktől hozott családi karmikus kapcsolódásaink "mintáink".Nem szeretem a "minta" szót, mivel élet helyzeteket azért élünk meg, hogy érzéseket tapasztaljunk.

Angyal 1 és 1/b tanfolyamokkal, ahol megtanulják az angyalok jelenlétének érzékelését.

  •  Megtapasztalják, hogy tudnak számunkra az angyalok hatékony segítsége nyújtani.

A Schüssler sók hatékonyan segítik a fizikai testünk karbantartását, és ha már kialakultak betegségek, azok természetes ásványi sókkal való gyógyítását.

  •  Tanfolyamok által (online, személyes) lehetősge van mélyebben megismerni a sók jótékony hatását.

Ha kérdése van, akkor itt fel tudja tenni számomra. Szívesen válaszolok.