Mivel és miben tudok Önnek segíteni

Család és a karma működésének szakértője vagyok.

A karmát nemcsak értem, hanem élem is a mindennapokban.  A családtagjaink élete meghatározó tényezője életünknek. Ismétlődések sorozata megy generációról generációra. Ezek nem minták, hanem érzelmi lenyomatok alapján működnek.

Több mint 9 éve segítem a hozzám forduló embereket, de számomra mind a mai napig az a fontos, hogy elsősorban önmagamon dolgozzak, mert értem annak a mondatnak a jelentését, mely szerint:

  • Az ember csak annyira tud segíteni másoknak, amennyire ő maga rendben van.

Család elemzés, Egyéni és csoportos önismereti foglalkozások

  • Személyes beszélgetésink alkalmával felismerem a problémái összefüggéseit, rávilágítok, miért került abba az élethelyzetbe.
  • Megtanítom egy teljesen másfajta gondolkodásra. Nem is gondoljuk, hogy milyen nagy segítség, ha már legalább értjük, hogy miért kell azt a helyzetet megélnünk.
  • Nem használok technikákat sem magamon, sem másokon, hisz a változás eléréséhez nem technika kell, hanem önmagunk.
  • Tudom, hisz végigéltem, az önszembesülés nagyon kemény és fájó feladat, de önmagunk valódi megismerése nélkül nincs változás.
  • Fontos az életünkben családunk megismerése, elfogadása, tisztelete, szeretete.
  • Az életünk alakulását már a fogantatástól kezdve meghatározzák a szüleinktől, nagyszüleinktől hozott családi karmikus kapcsolódásaink. Ezek nem "minták" hanem érzelmi lenyomatok, melyek által érzéseket élünk meg.
  • A saját megtapasztalásaink által ismerjük meg, hogy egy-egy élethelyzetben mit éreztek, hogyan élték meg, ezáltal nemcsak gondolunk valamit róluk és a helyzetről, hanem valódi betekintést kapunk.

Reiki 1, 2, mester tanfolyamokkal, ahol felhívom a tanítványaim figyelmét, az önismeret fontosságára. Igyekszem olyan pontos és egyértelmű útmutatásokat adni, amit tudnak hasznosítani az életükben

  • A reiki erősíti a testet és a lelket.

Az energia átadással a férjem betegségekor találkoztam először.

Nem gyógyult meg tőle, de élete hátralévő részében életminőségén olyan pozitív változásokat tapasztalhattunk meg, amit mindenkinek csak kívánni tudok.

Betegsége által nagyon sok tapasztalatot szereztem, amit a hozzám forduló embereknek át tudok adni.

Halála után nagyon sok miértem volt, amelyekre kerestem a választ, így magam is útkeresővé váltam.

Amikor a legmélyebb ponton voltam, akkor találkoztam a reikivel. Nagyon sok pozitív változást, felismerést, megtapasztalást hozott, amiért nagyon hálás vagyok az életnek.

A reiki 2-es tanfolyam elvégzése után pontosan tudtam és éreztem tanítani szeretnék. Ahogy fejlődtem, egyre több mindent megértettem az élet működéséből. Elindult bennem egy olyan változás, amit ma már nagyon élvezek.

A Schüssler sók hatékonyan segítik a fizikai testünk karbantartását, és ha már kialakultak betegségek, azok természetes ásványi sókkal való gyógyítását.

  •  Tanfolyamok által (online, személyes) lehetősge van mélyebben megismerni a sók jótékony hatását.

Ha kérdése van, akkor itt fel tudja tenni számomra. Szívesen válaszolok.