•  Angyal tanfolyamAngyal 1/b tanfolyamA tanfolyam ára: 9,900 Ft
  Szép kártya elfogadóhely

  A tanfolyamok ismétlésére van lehetőség, melynek feltételeiről írásban érdeklődhetsz.

  Helyszín: 1 ker. Kosciuszkó T út 4


  Angyaloltár

  Aki hisz az angyalokban és elkezd velük dolgozni, egy idő után, nagyon sok dolgot szerez be, ami az angyalokkal kapcsolatos. (képek, szobrok, kártyák stb.) Ezekből a szerzeményekből készíthetünk önmagunk számára angyaloltárt.

  Mit is tehetünk az angyaloltárunkra:

  Mindent ami számunkra kedves pl.

  Angyal szobrokat, különböző méretekben,

   Angyal képek (Lehet saját vagy családtagjaink fotói is)

  - Kristályok (Energiái segítik a kapcsolat felvételt az angyalokkal)

  - Gyertyák, mécsesek (Nagyon fontos kellékek, hisz az angyalok fénylények)

  - Füstölők, illóolajok

  - Angyalkártyát, könyvet, ami fontos nekünk.

  Hol és hogyan csináljuk.
  Ahol épp hely van rá, legyünk rugalmasak, figyeljünk a megérzéseinkre. Ez lehet a lakásunk, vagy a szobánk egyik sarka, de lehet a szekrényünk polca, nekem itt sorakoznak az angyalkáim.
  Ha csak kicsi hely áll rendelkezésünkre nem gond, nem a mérete a fontos, hanem a szándékunk. Ha olyan helyet találtunk, amelyet le tudunk teríteni egy szép terítővel, akkor tegyük meg, majd helyezzük el az általunk kiválasztott tárgyakat. Bármikor átalakíthatjuk, változtathatunk rajta.
  Tapasztalhatjuk, hogy az oltárra elég időnként ránézni, ami jó érzéssel fog eltölteni bennünket. Nagyon sok szépséget, erőt, energiát fog felénk sugározni az angyaloltárunk.

  Ha van, hely az oltár mellett, használhatjuk meditációink, elmélkedéseink, imádkozásaink helyéül. Elmondhatjuk kéréseinket, amelyeket az angyalok közvetíteni fognak. Kérhetjük az angyalok segítségét, hogy támogassanak bennünket és szeretteinket egyaránt.